lYanA S T E
11 January
Мої НЕсвяткові дні
Якби я могла заборонити святкування усіх свят (типу Різдво, Пасха, ше якась хєрня...), іменин, дн і т.д, я б це зробила негайно. Якщо це зв'язано з релігією, то це прооооостооо винооссс мозгу, вже давно головний сенс таких свят загублений, зараз це якийсь культ їжі, родичів, аля вся сімя в зборі. А який ж це гемар то всьо готувати, прикрашати. Та в мене в житті настрою чи відчуття якогось свята не булоооо, ну по крайній мірі в ці визначені дати. Ай карочє, не моє то. нє панімать
Мої стосунки з батьками просто ніякі, ми не розуміємо один одного і не сильно хочемо. На рахунок дітей мене вже всі порядком заєбали, типу " в тебе ніколи не буде материнських відчуттів, ти не готова до діттей, ти не любиш дітей, бла бла балалалвоаліво" ДА Я БЛЯТЬ НЕ ЛЮБЛЮ ДІТЕЙ І НЕ ХОЧУ ЇХ В АПРІОРІ.
Взагалом мої канікули розпочались з пасідєлок з людьми з якими мені приємно проводити час, ми зустрічалися майже кожен день, грали картішкі, пили вінішко і не тільки, розмовляли зовсім не про банальні теми і сміялися щиро і від душі, і це допомогло не зійти з розуму вдома.
Ше я вирішила шо вчити англійську я буду під час проходження різних англомовних курсів, які не звязані з вивченням мови, а наприклад, з бізнесом, кіно і т.д. І вже достатньо продвинулась в цьому ділі. Знайшла нарееешштіі стипендіальну програму, яка мені з моєю німецькою канає як ніколи, і найближчі два тижні буду займатись збором документів і т.д.
А ще я жостко підсіла на ютюб, на всяких диких російських підарасів і т.д. Але навіть в них можна почути варті думки і поугарати і не напрягатись.
Подруга порадила "Утрачений символ", чим на даний момент і займусь.
0